Na jarenlange behandeling bij de reguliere GGZ, was ik uitbehandeld voor diagnose depressie. Ik was niet meer depressief te noemen, maar ik merkte dat er nog veel dingen uit het verleden of nieuwe dingen waar ik in het heden tegenaan liep heel zwaar aanvoelden. Zo kwam ik bij Ozrenka terecht. Waarbij ik zelf vermoedde dat ik nog e.e.a. aan traumatische gebeurtenissen te verwerken had om weer verder te kunnen.

Binnen korte tijd heb ik gigantische stappen gezet met Ozrenka. Ze werkt doelgericht, dat is soms pittig en confronterend. Ozrenka doet dit heel liefdevol: en dat voel je. Gauw kwam het oude zeer naar boven en heeft ze me geleerd in te zien dat de sleutel in mijn eigen hand lag. Wat zo zwaar op mijn ziel lag, had veel te maken met het oordeel wat ik zelf had over alles wat er is gebeurd. Oude overtuigingen en patronen kwamen bloot te liggen. Ozrenka maakte dit begrijpbaar en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen inzien.

Ze leert me alles te omarmen. Om er vanuit liefde naar te kijken. Het leven en mijn verleden valt me nu zoveel minder zwaar. Ik ben letterlijk lichter geworden en alle zwaarte waarmee ik bij Ozrenka binnenkwam, voelt verlicht.

Ik heb geen slecht woord voor de GGZ. Ik kwam daar via de crisisdienst ernstig depressief binnen en ze hebben me adequaat van mijn depressie af geholpen. Maar in al die jaren bij de GGZ heb ik nog nooit zulke stappen gezet en inzichten opgedaan als bij Ozrenka. Ik was toe aan deze vervolgstap en ben Ozrenka ontzettend dankbaar!
Soraya

Ozrenka heeft mij een hele warme en onwijs helpende hand geboden met haar therapie. Op momenten dat ik tegen mijn zelfbeeld aan liep en door de bomen het bos niet meer zag, wist ze mij weer ruimte en perspectief te bieden. Door onze gesprekken werd ik mij er steeds bewuster van hoe ik rustmomenten voor mezelf creëer, waar ik deze eerst niet kon vinden.

Met behulp van haar oefeningen, heldere kennis en liefdevolle boodschappen hebben faalangst en somberheid plaats gemaakt voor nieuwe interesses en energie. Ondanks dat ik nog steeds valkuilen heb, heb ik er steeds meer vertrouwen in deze in de toekomst te tackelen.

Ozrenka gaf mij altijd de ruimte om te praten over hetgeen waar ik mee zat en haar lieve woorden bleven na de sessies altijd hangen. Mede door Ozrenka heb ik kanten van mezelf en interesses ontdekt waarvan ik voorheen niet wist dat deze me zo krachtig konden maken. Onwijs dankbaar dat ik dit pad met haar heb mogen bewandelen, dat zal ik voor altijd bij me dragen. Een heel mooie en warme vrouw met veel wijsheden, ik kan alleen maar hopen deze mee te mogen nemen in de toekomst. Dank je wel!!! En, vanwege corona een dikke virtuele knuffel.
Julie

Ozrenka weet als geen ander een veilige omgeving te creëren waarin je automatisch in beweging komt. Een vakvrouw die een zinvolle bijdrage wil leveren aan het leven van mensen ongeacht leeftijd en dit ook gewoon doet met haar kennis en ervaring. Ze heeft mij in ieder geval enorm geholpen met EMDR en hypnotherapie in het verwerken van een aantal traumatische ervaringen uit het verleden en met een geweldig positief effect. Dank je wel Ozrenka en keep on doing the good work.
Bert

Ik ben heel erg blij dat ik Ozrenka heb ontmoet. Het is een hele liefdevolle vrouw die aansluit bij dat waar jij voor komt en behoefte aan hebt. Ze heeft veel compassie en begrip. Tegelijkertijd kan ze ook confronterend zijn en je een goede spiegel voorhouden. Dat is iets waar je echt iets aan hebt.

Jezelf leren kennen en ontmoeten in een veilige omgeving! Ze vertrouwd op het lichaam als pure intelligentie!Ik stond overal voor open en kwam niet per se voor een bepaalde methode, uiteindelijk bleek Hypnotherapie en EMDR voor mij te passen op dit moment. Hypnotherapie vond ik erg fijn, en bracht mij snel en diep naar mijn essentie.

Bijzonder wat er allemaal kan gebeuren in het lichaam. Daarnaast kon ik met bepaalde visualisaties ook thuis aan de slag! We hebben EMDR gebruikt om bepaalde onprettige pijnlijke gevoelens in mijn lichaam nader te exploreren. Dit bleek een hele effectieve methode. Het waren vrij heftige sessies, maar wel met een heel mooi resultaat. Er kwam heel veel spanning los en ik kreeg meer begrip over ervaringen en situaties in mijn leven.

Ook zijn de onprettige gevoelens in mijn lichaam minder geworden. Ik ben er nog niet mee klaar, maar deze vooruitgang is echt al heel waardevol. De zes sessies met Ozrenka hebben mij veel stabiliteit gebracht en daarnaast kan ik voor het eerst ook zeggen, dat ik oprecht blij ben met mijzelf, dat is toch fantastisch.
Sigrid

Ozrenka is allereerst een hele lieve en bijzondere vrouw. Ze begeleid mij op een manier waar ik me goed bij voel. Haar manier van aanpak is rustig, doelgericht ik voel me gehoord en ze benaderd me op een warme manier. Door de inzichten die ze mij de afgelopen periode heeft gegeven ben ik op het punt waar ik nu ben. Ik voel me sterker en stabieler.

Ozrenka werkt niet met een standaard methode maar kijkt naar mijn vragen en behoeftes. Het is heel fijn dat Ozrenka over zoveel kennis en kunde beschikt omdat ze hierdoor precies de juiste methode kan toepassen. Ik ben heel blij dat ik Ozrenka nu ken, vanaf het eerste moment voelde dit goed voor mij. Kortom, ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen. Iedereen heeft soms iemand nodig die je dingen leert over jezelf, zodat er meer ruimte komt om het leven verder te ontdekken.

Ik denk dat Ozrenka een geschikte therapeut is voor jonge en oudere mensen, ze kijkt naar jou als persoon en dit is heel erg belangrijk naar mijn mening. Dankjewel voor alles, ik ben er nog niet maar ik heb er weer vertrouwen in.
Lotte, 23 jaar

Door aanraden van mijn huisarts ben ik in contact gekomen met Ozrenka. In het begin zeer sceptisch omdat ik mijn hele leven al bezig ben met, en zoekende ben naar…Ozrenka heeft mij, op absoluut niet therapeutische maar gelukkig meer vriendschappelijke wijze, een aantal erg hardnekkige overtuigingen van mijzelf weten bloot te leggen.

Inzichten en handvaten gegeven waar ik zelf nooit bij stil heb gestaan en die een ander nooit heeft kunnen aanreiken.Voor dit moment heb ik voldoende input om weer verder te kunnen en het te laten landen in mijn dagelijks bestaan.

Voor de toekomst zal ik zeker met Ozrenka, waar nodig, de volgende stappen nemen. Een mens blijft leren, als je ervoor open staat, soms heb je dat duwtje nodig van een ander. Ozrenka geeft mij die zet….

Nogmaals mijn dank voor alles tot nu toe.
Karin

Sinds een paar maanden ben ik onder behandeling bij Ozrenka en in korte tijd hebben we voor mijn gevoel al bergen werk verzet en een hele hoop bereikt.

Oude ongezonde en vastgeroeste patronen in mijn leven hebben plaatsgemaakt voor meer gevoel van vrijheid, gezondheid, en balans door nieuwe inzichten die ik dankzij onze gesprekken heb gekregen en door verschillende behandelmethodes die er worden gebruikt. Trauma’s uit het verleden krijgen dankzij de therapie meer een plek en ik leer hoe ik er beter mee om kan gaan.

Bij Ozrenka voel ik mij geborgen en veilig en krijg ik zodoende het gevoel dat ik over alles kan praten, ook over de dingen die ik erg moeilijk vind. Zij begeleidt mij liefdevol door mijn genezingsproces heen en reikt mij ook technieken aan waardoor thuis op mindere momentjes handvatten heb om grip te blijven houden. Ik vind haar een zeer warm en liefdevol persoon. Zij gaat net dat ene stapje verder en ik ben erg blij dat ik bij praktijk Bhaktie terecht gekomen ben!
Sophia

Je voelt je gelijk thuis bij haar, en heeft alle aandacht voor jou. Het voelt heel persoonlijk en liefdevol. Door haar ben ik sterker geworden! En met z’n tweeën behalen we een goed eindresultaat, daar heb ik zeker vertrouwen in.
Jantine, 19 jaar
Na het eerste gesprek was er direct al vertrouwen. De rustige manier van handelen,de kracht en betrokkenheid hebben mij geholpen er weer bovenop te komen.
Marja, 51 jaar
In praktijk Bhaktie heb ik voor het eerst kennisgemaakt met EMDR. Deze vorm van therapie is voor mij heel effectief omdat het direct ingrijpt op gebieden/patronen die mij misschien al jaren in de weg zitten en waar ik met de meer traditionele behandelmethoden niet veel verder mee ben gekomen.

Ozrenka behandelt helemaal afgestemd op mij en dat geeft vertrouwen in mijzelf en in mijn toekomst.
Mirjam, 42 jaar

Uit nieuwsgierigheid naar de reconnectie ben ik bij praktijk Bhaktie terecht gekomen. Dit is voor mij een heel bijzondere ervaring geworden. De onvoorwaardelijke liefde die ik heb gevoeld tijdens de eerste healing heeft mij diep geraakt.

Als een complete verrassing ben ik na afloop van de reconnectie sessies van het ene op het andere moment gestopt met roken. Ik werd de volgende ochtend heel vroeg wakker, voelde mij heel helder en heb een lange ochtendwandeling gemaakt. Ik voelde toen dat ik niet meer hoefde te roken.

Het ging verder helemaal vanzelf. Natuurlijk moest ik wel even wennen aan het omgaan met de momenten waarop ik normaal gesproken rookte. Het is nu een jaar later en ben heerlijk rookvrij :) Ik ben daar heel dankbaar voor.
Hanneke, 35 jaar

Mijn ervaring bij praktijk Bhaktie: ik vind Ozrenka een bijzonder, liefdevol, kundig en betrokken mens.De behandeling werd helemaal op mij persoonlijk afgestemd. Ozrenka’s betrokken, persoonlijke, intensieve begeleiding hebben mij gebracht waar ik nu ben.

Ik heb regressietherapie gedaan waarin ik ontdekt heb waar de kern van mijn probleem zit, ik heb familieopstellingen gedaan waarin verbazingwekkende inzichten duidelijk werden. Ik heb ook EMDR gedaan, wat heel intensief was, en waar ik veel door verwerkt heb.

Inmiddels heb ik de behandeling afgesloten, en kan ik zeggen dat ik mede door Ozrenka een bewuster, zelfverzekerder mens ben geworden.
Marian, 36 jaar

Ik heb in Ozrenka een ervaren, kundig en inspirerend begeleider gevonden die me hielp een weg te vinden toen het wat moeilijker ging.
Astrid, 38 jaar

Een maand geleden, ondanks de twijfels, toch weer naar Griekenland verhuisd. Ik moest voelen hoe het hier was, want de keuze was te moeilijk om in Nederland te maken. Nu een maandje later, voel ik me goed. Heel erg goed. Ik ben verhuisd naar een ander appartement waar ik me echt thuis voel en waar ik het fijn vind om te zijn.

Ik begin me weer helemaal mezelf te voelen, ook al wist ik voorheen niet eens zo goed wat dat gevoel was. Ik leer mijn grenzen ook steeds beter te kennen en mijn gevoel te vertrouwen. Ik werk de tijden zoals ze in mijn contract staan en om zes uur ga ik lekker naar huis. Ik maak me minder druk om wat andere mensen van me vinden als ik zeg “nee, ik blijf vanavond lekker thuis” of “nee, daar heb ik geen zin in”.

Ook wanneer ik nieuwe mensen ontmoet, met name mannen, ben ik directer en laat ik duidelijker merken wat ik wel en niet wil. Daarnaast ga ik niet meer van het ene uiterste naar het andere. Momenteel sport ik en eet ik gezond, maar kan ik ondertussen ook genieten van een avondje uit met lekker eten en een wijntje. Dit zonder enig schuldgevoel. Ook is ‘binge-eating’ verleden tijd en heb ik hier sinds een van onze laatste behandelingen geen last meer van gehad.

Ik schrijf je deze e-mail omdat ik je ontzettend dankbaar ben. Samen hebben we zoveel bereikt en ik had dit nooit verwacht, niet eens gedacht dat dit tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. Dus bij deze: hartstikke bedankt voor alle behandelingen, mij nooit het gevoel geven dat ik me aanstel, het luisteren maar nooit oordelen en het eindresultaat waardoor ik me nu zoveel sterker voel en waardoor ik voor het eerst (dat ik me kan herinneren) kan zeggen: ik ben trots op mezelf en ik mag er zijn. BEDANKT!
Lisa