Linda

Kom ik meteen bij de behandeling met EMDR.

In het begin had ik er mijn vraagtekens bij. Ik had al de nodige dingen geprobeerd en iedere keer voelde het alsof het niet had geholpen.

Ook bij jou lukte het na een aantal keer niet om mij open te stellen. Totdat jij mij de ogen deed openen. Of je wilt geholpen worden of je blijft hangen in je verleden.

Mijn ervaring bij Ozrenka.

Wat ik vooral bij haar merkte was dat zij een professioneel lief en caring persoon is.
Haar gezicht en haar hele houding straalt iets liefdevols uit. Dit uit zich ook in haar professionaliteit en haar werk.

Zij heeft liefde voor haar werk, en haar patiënten zijn niet zomaar patiënten. Je bent echt een mens van vlees en bloed die zij op een lieve, respectvolle maar vooral professionele manier benaderd.

Doordat ze zo goed luistert naar jouw verhaal, doordat zij met haar vragen je precies weet te raken, weet ze ook precies waar ze moet gaan beginnen met haar behandeling.

Mijn behandeling was niet zomaar een behandeling. Jarenlang heb ik geworsteld met van allerlei dingen die ik weggestopt had. Die bij mij omhoog kwamen als die gevoelens getriggerd werden, en die ik dan weer heel kundig weg stopte. Want iets wat je niet wil voelen stop je weg en iets wat wegestopt is voel je niet. Wie hield ik voor de gek??

Ozrenka heeft bij mij stap voor stap deze weggestopte gevoelens bij mij naar boven gehaald. Heel zwaar en vermoeiend. Maar doordat zij zo liefdevol met mij omging en mij met heel veel respect benaderde heeft zij bij mij het vertrouwen gewonnen en ben ik met haar en haar behandelmethode gekomen waar ik nu sta.

Ik ben een heel ander mens geworden, ik zit goed in mijn vel, en heel veel dingen uit het verleden raken mij niet meer, omdat ik er mee aan de slag ben gegaan.

Dit alles had ik nooit bereikt aks ik niet bij haar in behandeling was gekomen. Ik ben haar, haar professionele benadering, maar vooral ook haar liefdevolle benadering enorm dankbaar.

Ik ben een gelukkig mens die nu precies aanvoelt wanneer er weer iets zit te prikken. Zij heeft mij geleerd om mijn onderbuikgevoel niet te negeren maar juist te gaan voelen en om er iets mee te doen.

Lieve Ozrenka, dank je wel voor jouw vertrouwen in mij, het was niet makkelijk om mijn vertrouwen te winnen. Ik ben je dankbaar voor wat je samen met mij hebt bereikt. En voor de persoon die ik nu ben.

Dank je wel!

Groetjes Linda

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.