De Reconnectie

Oorspronkelijk waren de meridianen (ook wel acupunctuurbanen genoemd) op ons lichaam verbonden met de zogenaamde rasterlijnen die de aarde omcirkelen en elkaar kruisen op bekende energetische krachtplekken als Machu Picchu en Sedona. Deze rasterlijnen zijn ontworpen om ons aan te sluiten op een groter netwerk dat ons verbindt met het hele universum.

Al onze lichamen hebben een eigen systeem van energetische lijnen en punten. Hoewel het nog steeds restanten zijn van wat ze ooit waren, dienden ze nog steeds als onze aansluiting met de kosmos: een kanaal dat onze communicatie faciliteert van energie, licht en informatie tussen groot en klein, macrokosmos en microkosmos, het universum en de mensheid. Op een bepaald punt in de tijd zijn we losgeraakt van deze verbinding en zijn we de volheid kwijtgeraakt van onze inherente verbinding met het universum, daarmee afstand nemend van onze destijds snelle en expansieve evolutie.

De Reconnectie brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen die ons herverbinden op een krachtiger en meer ontwikkeld niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen zijn deel van een tijdloos netwerk van intelligentie, een paralleldimensionaal systeem van waaruit de basisenergie voor de vernieuwing van functies van het menselijk lichaam gegenereerd kan worden.

Het DNA wordt gevoed, er ontstaat een re-integratie van de DNA-strengen en een uitwisseling van licht en informatie. Dit zorgt ervoor dat er op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau genezing plaatsvindt. De Reconnectie is geschikt voor iedereen, en iedere Reconnectie is uniek.

buddha

De Reconnectie hoeft slechts eenmaal in je leven plaats te vinden en zal daarna voor altijd, op alle niveaus, doorwerken. Je zult merken dat je leven meer zal gaan stromen en je op weg zult zijn naar een hoger niveau van het eigen potentieel.

De Persoonlijke Reconnectie gebeurt in twee dagen, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen en in ieder geval binnen dezelfde week. Iedere sessie duurt ongeveer 1 uur. Vermijd gebruik van parfum of andere sterke geuren, de sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

Tijdens de sessie lig je op je rug, met kleding aan, zonder schoenen op een massagetafel, hierbij zul je niet worden aangeraakt. Je hoeft verder zelf niets te doen, slechts je ogen te sluiten en te ervaren. De effecten van de Reconnectie zullen soms direct merkbaar zijn, soms zal het enige tijd duren.

De kosten hiervoor bedragen € 333, – en zijn bij alle Reconnective Healers hetzelfde.

Ozrenka Knezevic, Reconnective Healer Level I, II en III.

Door Dr. Eric Pearl gecertificeerd tot het geven van Reconnective Healing en The Reconnection.

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.