Laura

Ik kom al een aantal jaren bij Ozrenka over de vloer. In eerste instantie voor relatie therapie, en daarna voor mezelf.. want mezelf was ik in die periode volledig kwijtgeraakt.

Ozrenka is een heel kundig, betrokken en warm persoon, ik zat er meteen op mijn plek. Ik merkte al snel dat ze niet werkt met een checklijstje, maar vaart op haar gevoel, ervaring en kennis. Hierdoor is het heel persoonlijk en wordt het je eigen programma.. iets waardoor ik ook inzag dat ik zelf een groot aandeel had in het geheel.

Ik stond er van te kijken hoe ze elke keer weer de vinger op de zere plek wist te leggen, en hoe ze me de welbekende spiegel voorhield. Vele nieuwe inzichten rijker, en door de EMDR en hypnotherapie kon ik vaste patroontjes en manieren van denken doorzien en aanpakken.

Laag voor laag werd afgepeld en uiteindelijk kwamen we bij de kern. We hebben er hard voor gewerkt samen (met de nadruk op dat laatste), maar ik ben er vele malen sterker en bewuster uit gekomen. Iets wat ik toen nooit had durven dromen, en daarvoor ben ik Ozrenka heel dankbaar! En ook al gaat het nu heel goed, toch ga ik eens in de zoveel maanden eens langs, want ja.. klaar ben je nooit.

Ga vooral zo door Ozrenka, want je bent op deze manier ontzettend waardevol voor anderen!