Lieke

Mijn reis met Ozrenka.

Toen ik de eerste keer bij Ozrenka binnenliep zat ik heel diep, in de knoop met mezelf. Ik zat muurvast, was angstig, sliep slecht, was boos, verdrietig en had depressieve gevoelens. Het verleden bleef me achtervolgen. Ik had al eerder therapie gehad, maar deze gevoelens kwamen na een tijdje gewoon weer terug. Ozrenka was degene die door me heen prikte, die samen met mij dieper wilde graven tot de onderste steen boven was. Ze is ontzettend eerlijk en oprecht, dat was precies wat ik nodig had.

Daarnaast heb ik de therapie als zeer meevoelend en steunend ervaren. Ik voelde me niet meer alleen. Ozrenka bleek mijn rots in de branding, zij heeft me letterlijk uit mijn lijden verlost. Er waren ook momenten dat ik niet meer verder wilde met de therapie. Ozrenka trok me hierdoor heen, ze bleef altijd geduldig en luisterde altijd met een open hart. 

Ik voel me momenteel een ander mens en ken de persoon die ik voorheen was niet meer. Ik heb samen met haar een donkere sluier afgedaan en daar is zo veel licht voor in de plaats gekomen. Woorden kunnen niet omschrijven hoe dankbaar ik ben voor haar en dit proces dat we samen hebben doorstaan.

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.