Carlijn

Ontzettend dankbaar ben ik dat ik mijn persoonlijke proces naar het vinden van mezelf onder de uiterst professionele en liefdevolle begeleiding van Ozrenka heb mogen doormaken.

Ozrenka werkt zeer persoonsgericht en weet steeds de juiste stukken aan te raken en een veilige omgeving te creëren waarin alles er mag zijn. Ze weet op de juiste momenten stiltes te laten vallen, te confronteren en een spiegel voor te houden. Dit was soms spannend maar door het constante vertrouwen dat

Ozrenka me bij iedere sessie weer gaf, heb ik mezelf volledig over kunnen geven, zijn we niets uit de weg gegaan en kwam er uiteindelijk steeds weer meer innerlijke rust en verlichting. Het proces dat ik onder begeleiding van Ozrenka heb mogen doormaken heeft me uiteindelijk gebracht bij een onbeschrijfelijk groot gevoel van liefde voor mezelf, mijn familie en alles en iedereen om me heen, naar dat wat het mooiste van het leven laat zien.

Ik ben Ozrenka daar ontzettend dankbaar voor en ik heb haar naam al meerdere malen in mijn omgeving laten vallen omdat ik iedereen het bijzonder fijne gevoel gun van wat ze mij heeft gegeven.

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.