Julie

Op momenten dat ik tegen mijn zelfbeeld aan liep en door de bomen het bos niet meer zag, wist ze mij weer ruimte en perspectief te bieden.

Door onze gesprekken werd ik mij er steeds bewuster van hoe ik rustmomenten voor mezelf creëer, waar ik deze eerst niet kon vinden.

Met behulp van haar oefeningen, heldere kennis en liefdevolle boodschappen hebben faalangst en somberheid plaats gemaakt voor nieuwe interesses en energie. Ondanks dat ik nog steeds valkuilen heb, heb ik er steeds meer vertrouwen in deze in de toekomst te tackelen.

Ozrenka gaf mij altijd de ruimte om te praten over hetgeen waar ik mee zat en haar lieve woorden bleven na de sessies altijd hangen. Mede door Ozrenka heb ik kanten van mezelf en interesses ontdekt waarvan ik voorheen niet wist dat deze me zo krachtig konden maken.

Onwijs dankbaar dat ik dit pad met haar heb mogen bewandelen, dat zal ik voor altijd bij me dragen. Een heel mooie en warme vrouw met veel wijsheden, ik kan alleen maar hopen deze mee te mogen nemen in de toekomst.

Dank je wel!!! En, vanwege corona een dikke virtuele knuffel.

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.