Hypnotherapie

Hypnotherapie is het therapeutisch gebruik van hypnose om de eigen interne hulpbronnen te mobiliseren om tot een mentale of fysieke genezing te komen.

Hypnotherapie werkt doordat in de hypnotische trance de beperkende denkwereld waar we allemaal in leven wordt losgelaten. Gedurende de sessie kunnen verschillende beperkende denkkaders veranderen waardoor de wereld op een andere manier wordt ervaren.

Sommige klachten zijn niet gemakkelijk te verhelpen, omdat de oorzaak vaak niet bekend is. Via hypnotherapie leer je eigen antwoorden vinden door ze uit eerste hand te ervaren, via jezelf. Dit maakt het mogelijk om op korte termijn positieve resultaten te behalen, afhankelijk van hoe diep de klacht zit.

We hebben in ons leven bijna allemaal geleerd klachten te negeren, ‘flink te zijn’ en weer over te gaan tot de orde van de dag.

In ons lichaam sluimeren onverwerkte ervaringen echter gewoon door. De klachten die hieruit ontstaan dwingen je dan op zoek te gaan naar de oorzaak.

bowl

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.