Soraya

Na jarenlange behandeling bij de reguliere GGZ, was ik uitbehandeld voor diagnose depressie.

Ik was niet meer depressief te noemen, maar ik merkte dat er nog veel dingen uit het verleden of nieuwe dingen waar ik in het heden tegenaan liep heel zwaar aanvoelden. Zo kwam ik bij Ozrenka terecht. Waarbij ik zelf vermoedde dat ik nog e.e.a. aan traumatische gebeurtenissen te verwerken had om weer verder te kunnen.

Binnen korte tijd heb ik gigantische stappen gezet met Ozrenka. Ze werkt doelgericht, dat is soms pittig en confronterend. Ozrenka doet dit heel liefdevol: en dat voel je. Gauw kwam het oude zeer naar boven en heeft ze me geleerd in te zien dat de sleutel in mijn eigen hand lag.

Wat zo zwaar op mijn ziel lag, had veel te maken met het oordeel wat ik zelf had over alles wat er is gebeurd. Oude overtuigingen en patronen kwamen bloot te liggen. Ozrenka maakte dit begrijpbaar en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen inzien.

Om er vanuit liefde naar te kijken. Het leven en mijn verleden valt me nu zoveel minder zwaar. Ik ben letterlijk lichter geworden en alle zwaarte waarmee ik bij Ozrenka binnenkwam, voelt verlicht.

Ik heb geen slecht woord voor de GGZ. Ik kwam daar via de crisisdienst ernstig depressief binnen en ze hebben me adequaat van mijn depressie af geholpen. Maar in al die jaren bij de GGZ heb ik nog nooit zulke stappen gezet en inzichten opgedaan als bij Ozrenka.

Ik was toe aan deze vervolgstap en ben Ozrenka ontzettend dankbaar!

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.