De Reconnective Healing

Dr. Eric Pearl (VS) ontdekte een manier om frequenties aan te spreken, waarbij iedere lichaamscel weer in contact wordt gebracht met zijn oorspronkelijke, gezonde blauwdruk. Het licht en de informatie waaruit deze frequenties bestaan, kunnen leiden tot wonderbaarlijke genezingen op ieder niveau.

Volgens het nieuwste wetenschappelijke onderzoek dat wereldwijd plaatsvindt, krijgt de mensheid met de Reconnective Healing frequenties zelfs een” upgrade” op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. De resultaten zijn duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, als wel in wetenschappelijke laboratoria. Reconnective Healing is niet hetzelfde als Reiki, Johrei of Qi Gong.

Tijdens de sessies zul je permanent een krachtige verbinding met de bron maken die deze genezingen tot stand brengt. De frequenties, die buitengewoon voelbaar en duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie opgewekt door de Reconnective Healing Practitioner en zullen tot lang na de sessie in je blijven doorwerken.

Door deze sessies te ondergaan word je herinnerd aan je eigen volmaaktheid, je eigen blauwdruk van gezond en heel zijn. Vanuit een intens gevoel van één zijn met het universum zul je blijvend veranderen. Wanneer je eenmaal contact hebt gemaakt met je bron zul je vanuit die verbinding genezen. Soms in een ogenblik, en vaak zul je ervaren dat je de dagen en weken daarna een ongrijpbare sprong maakt.

Tijdens een sessie worden de frequenties met het universum uitgewisseld. Het enige dat jij hoef te doen is je openstellen zonder verlangen en zonder angst, maar in vertrouwen dat het universum veel beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf. Wees aanwezig en ervaar wat deze frequenties voor ons doen!

reconnective healing boom

Dr. Eric Pearl zegt hierover:

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je écht geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd- een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachten had”.

Over de sessies:

Draag comfortabele kleding. Tijdens de sessie lig je op je rug, met kleding aan, zonder schoenen op een massagetafel. Vermijd gebruik van parfum of andere sterke geuren, de sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden. Reconnective Healing sessies duren ca. 45 min. Eén tot maximaal drie sessies wordt aanbevolen.

De kosten zijn € 105,- per sessie.

Ozrenka Knezevic, Reconnective Healer Level I, II en III.

Door Dr. Eric Pearl gecertificeerd tot het geven van Reconnective Healing en The Reconnection.

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.