Sterre

Ik kwam bij Ozrenka als tweede psycholoog tijdens het herstel van mijn burn-out. Fysiek was er kleine vooruitgang en wist ik dat het uiteindelijk goed zou komen, maar ik vroeg me continu af hoe ik mentaal zou herstellen en vooral hoe ik het anders kon gaan doen in de toekomst. Ik zat heel diep ingewortelde negatieve overtuigingen over mezelf en had weinig hoop dat ik kon veranderen.

Door de liefdevolle benadering van Ozrenka voelde ik me direct op mijn gemak en ik had het idee dat ik alles tegen haar kon zeggen. Ik voelde dat ze enorme expertise heeft en vertrouwde haar aanpak volledig. Zo knap vind ik het hoe zij elke keer weer exact datgene eruit wist te pikken dat zo van belang was. Zij wist mij altijd te raken, aan het denken te zetten en dieper te graven. Bij haar voelde ik telkens iets klikken. Het voelde niet meer als een eenzame strijd en ik kreeg steeds wat meer hoop.

Het was een pittig proces en ik ben nog niet volledig hersteld, maar ik weet 100% zeker dat dit voor mij een life changing ervaring is. Ik heb een enorm zware last kunnen loslaten, ben voor het eerst in mijn leven echt gelukkig met mezelf en leef in het nu. Ik gun echt iedereen Ozrenka en zou haar aan iedereen aanraden. Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoe ontzettend dankbaar ik haar ben.