Mijn naam is Ozrenka Knezevic. Na vele jaren in het bedrijfsleven en de sociale gezondheidszorg te hebben gewerkt is mijn behoefte om zowel met groepen als één op één met mensen te gaan werken gegroeid.

Ozrenka Knezevic - Praktijk Bhaktie - Psychodynamische Therapie

Ik heb de vierjarige HBO-opleiding Integrale Hypnotherapie en Psychodynamische Therapie afgerond bij het Atma Instituut te Amersfoort. Vanwege mijn interesse in familiesystemen heb ik eveneens de opleiding Familieopstellingen aan de Academie voor Toegepaste Systemische Filosofie te Amsterdam doorlopen.

Daarnaast ben ik al jaren geïnspireerd in het werk van professor Franz Ruppert en ik heb bij hem vele seminars gevolgd. Daarnaast volg ik regelmatig aanvullende workshops en masterclass voor trauma opstellingen om er voor te zorgen dat mijn vaardigheden steeds verder ontwikkelen en verdiepen. Ik heb sinds 2004 mijn eigen praktijk voor psychodynamische therapie in Zaltbommel.

Mijn visie is dat ieder mens uniek is en beschikt over een zelfhelend vermogen. Binnen mijn werkwijze houd ik rekening met persoonlijke behoeften en wordt het behandelplan in overleg met jou opgesteld. Boven alles geloof ik in de kracht van stilte en de interactie die plaatsvindt tussen mij en de cliënt, waardoor een sfeer ontstaat die jou zelf de mogelijkheid biedt middels de therapievormen waar ik gebruik van maak én je eigen vermogen antwoorden op je vragen te vinden. In mijn praktijk ondersteun ik mensen met grote betrokkenheid op hun pad naar een bewuster, vrijer leven. Ik werk vanuit duidelijkheid, rust en liefde, doch ga daarbij confrontaties niet uit de weg.