Sigrid

Het is een hele liefdevolle vrouw die aansluit bij dat waar jij voor komt en behoefte aan hebt. Ze heeft veel compassie en begrip. Tegelijkertijd kan ze ook confronterend zijn en je een goede spiegel voorhouden. Dat is iets waar je echt iets aan hebt.

Jezelf leren kennen en ontmoeten in een veilige omgeving! Ze vertrouwd op het lichaam als pure intelligentie!Ik stond overal voor open en kwam niet per se voor een bepaalde methode, uiteindelijk bleek Hypnotherapie en EMDR voor mij te passen op dit moment. Hypnotherapie vond ik erg fijn, en bracht mij snel en diep naar mijn essentie.

Bijzonder wat er allemaal kan gebeuren in het lichaam. Daarnaast kon ik met bepaalde visualisaties ook thuis aan de slag! We hebben EMDR gebruikt om bepaalde onprettige pijnlijke gevoelens in mijn lichaam nader te exploreren. Dit bleek een hele effectieve methode. Het waren vrij heftige sessies, maar wel met een heel mooi resultaat. Er kwam heel veel spanning los en ik kreeg meer begrip over ervaringen en situaties in mijn leven.

Ook zijn de onprettige gevoelens in mijn lichaam minder geworden. Ik ben er nog niet mee klaar, maar deze vooruitgang is echt al heel waardevol. De zes sessies met Ozrenka hebben mij veel stabiliteit gebracht en daarnaast kan ik voor het eerst ook zeggen, dat ik oprecht blij ben met mijzelf, dat is toch fantastisch.

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.